Jag är GRYM =)

Fan ja känner mej så grymt stolt över mej själv =)
Har verkligen kommit igång med träningen nu..
Lite beror väl på att ja har semester o all tid i världen för att träna he he.. O sen känner ja nog en liten press på mej för ja åker ju till Turkiet nästa vecka..
Vet att man inte kan få "drömkroppen" så fort he he men lite finare kan de nog allt bli på kort tid =)

Har vart på gymmet varje dag denna vecka.. Förutom i tisdags för då va ja lite trött efter måndagens utgång!
Kör för de mesta styrka på gymmet.. Har SKIT dålig kondition så borde väl egentligen köra de men de räcker med 5 minuter på crosstrainern så är ja helt slut he he..

Men för att bränna fett måste man ha muskler..
Mycke muskler = Hög fettförbränning

Så i Onsdags va träna ja ben styrka.. o rumpa såklart!
Mycke benpress, benböj, utfall mm..
Sen så va ja på bindvävsmassage..
Brukade köra på 1:an men sen när ja börja träna innan bindvävsmassagen så har vi kört på 2:an men nu sist på körde vi på 3:an...
Asså bindvävsmassage är med sånna sugkoppar o 3:an suger hårdare än 1:an så ja är stolt =)
Men nu sist så fick ja blåmärken på benen he he..

Vad är BINDVÄVSMASSAGE?

Bindvävsmassage är en effektiv och välgörande behandling mot fysiska problem orsakade av olika cirkulationsstörningar, såsom muskelvärk, spänningshuvudvärk, ledvärk, stelhet, svullnader m.m. Inom idrottsvärlden används även denna metod framgångsrikt. Du kan välja mellan hel eller halvkropp när du bokar din bindvävsmassage beroende på vilket/vilka områden du vill behandla. Behandling riktar sig till alla som vill rensa kroppen på slaggprodukter och få igång en god cirkulation i området mellan huden och musklerna. Meningen är att du skall kunna ”lyfta” din hud med fingrarna på hela din kropp går inte detta så tyder det på en tät bindväv. Behandlingen är fantastiskt bra för dem som känner sig stela kring skulderbladen eller vill trigga igång sin fettförbränning. Alla brukar få någon typ av reaktion av behandlingen från att känna sig frusen, trött, svettningar, törstig, springa mer på toaletten till att bli pigg och få mer energi, detta tyder på att behandlingen är kraftfull. Testa du med och se vad behandlingen kan göra för dig! Behandlingen går att mixa med Djup svensk massage.
Arbetsmetoder
Massagen kan utföras på olika sätt, antingen men hjälp av massörens händer där man har olika tekniker för att ”lyfta huden”. Detta är en mkt tung massage och är ofta svår att få goda resultat ifrån. Hos Flex massage utförs behandlingen med hjälp av en Bindvävskopp som används vid bindvävsmassagemaskin som med ett vacumsug masserar hela kroppen. Vid den här behandlingsmetoden kan ”lyftet av huden” varieras med små justeringar och behandlingen kan göras individuell beroende på hur ”tajt” bindväven sitter och utifrån kundens egna smärttröskel och eventuella behov. Denna behandlingsmetod kombineras med vanlig massage och grepp från den Klassisk svenska massagen för att mjuka upp huden och musklerna innan huden ”lyfts upp”. Vacumsuget resulterar i dels ökad lymfcirkulation med förbättrad borttransport av slaggprodukter, gifter och överflödig vätska dels i ökad blodcirkulation, förbättrad syretillförsel till kroppens celler, till ökad ämnesomsättning och därmed ökad fettförbränning.
Varför är bindvävsmassage så effektiv?
Bindvävsmassage är effektiv p.g.a. den goda cirkulations- befrämjande egenskapen. Bindvävsmassage är det bästa alternativet till fettsugning eller för de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp eller för de som har en hudtyp som inte anses lämplig för fettsugning. Många kända plastikkirurger världen över använder denna metod, före operation, för att förbättra cirkulationen i fettdepåer och efter ingreppet för att dränera slaggprodukter och överflödig vätska vilket leder till minskad svullnad, smärta och snabbare läkning. Dessutom stimuleras kollagen- och elastinproduktionen vilket ger fastare och smidigare hud.

Effektiv och välgörande mot:
» cirkulationsstörningar
» muskelvärk
» spänningshuvudvärk
» fibromyalgi
» ledvärk
» stelhet
» svullnader
Den har även goda effekter på fettförbrännig och gör huden elastisk samt ger förbättrad borttransport av slaggprodukter.

Om man tycker att man har fula ben så rekomenderar jag att träna, gå på bindvävsmassage & dricka mycke vatten!! Nu kanske ja till o med kan visa mina ben i Turkiet.. Dom har blivit mycke bättre =)
Har fått massage 1 gång/veckan ca 4 gånger..

Iallafall.. Idag va ja o träna MRL

Mage Rumpa Lår (MRL)
En rolig step klass där du tränar både kondition och styrka. Passet är uppbyggt i intervaller och varvas med styrka för mage, rumpa och lår. Enkla och effektiva övningar, som får pulsen att öka

Jag har NOLL kondition.. Jag va heeeeelt genomsvett.. Kunde tro att ja hade vart o simmat ha ha!!
Men gött va de =)
Sen blidde de solning på de =)
Fan va gött de är o träna =)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
      

RSS 2.0